E Pamundura

Ka Njëzet Vjet Që Ti Mungon
Zbrazëtirën Asgjë Se Mbush
Në Tryezën E Gëzimit A Të Brengës Sonë
Ka Një Vend Ku S’ulet Askush 

N’aeroport Të Rinasit Nga Ike
Pistat Janë Të Shtruara Gjithnjë
Të Gjithë Avionët Ty Të Marrin
Por Pas S’të Kthen Asnjë

Vec Mes Gjëmimit Të Motoreve
Duralumini Ndrit, Dritheron,
Zëri Gjemuer Dhe Buzeqeshja Jote
Vijnë Një Cast Dhe Prap Shkojnë