Filmi “Edhe ashtu edhe kështu” prodhim i vitit 1989.

Regjia : Bujar Kapexhiu,
Skenari : Bujar Kapexhiu,
Producent : Shqipëria e re,
Muzika: Ardit Gjebrea.

Përmbajtja e filmit
Teoriku Apostol Sako shkruan artikuj dhe jep leksione mbi dashurinë e lirë të rinisë në një kohë kur një konflikt i madh ndodh në familjen tij. E bija Alma studente e inxhinierisë dashuron një këngëtar atëherë kur i ati do ta martojë me një diplomat. Konflikti zgjidhet përmes situatave komike.

Aktorët
Agim Bajko …shume role si Agimi, gazetari
Frederik Ndoci …Andi Bega
Sesilia Plasari …Alma

Robert Ndrenika …drejtor Sotiri
Mirush Kabashi ….Apostol Sako, babai i Almes
Zeliha Sina ……Arta

Tinka Kurti ……Tezja e Almes
Met Bega……Komshiu
Vilson Gjoça ……Tanushi
Merita Dabulla
Silva Mamoli

Ne sfond dëgjohen edhe këngët e atyre viteve neper festivale si Irma Libohova, Parashqevi Simaku etj.