Në Athinë fillojnë pregatitjet për festat e nëntorit, njofton Ministri i Shtetit dhe Diasporës në Shqipëri, Pandeli Majko, shkruan KultPlus.com

Këto organizime po bëhen të mundura përmes angazhimit të organizatës “Jeta” e cila së fundmi është shtrirë edhe në Greqi.

“Në klasën e mësimit të gjuhës shqipe në Selanik, ku këtë fundjavë fëmijët filluan përgatitjet për festat e nëntorit. “Mësojmë shqip në Selanik” është një nismë e organizatës “Jeta”, e cila së fundmi ka hapur degët e saj edhe në Athinë”, ka shkruar Majko në Facebook.

Burimi: Kultplushttps://www.kultplus.com/diaspora/ne-athine-fillojne-pregatitjet-per-festat-e-nentorit/