Këto konsiderohen të jenë pamjet më të rralla nga koha e komunizmit, ku gratë shqiptare shihen duke bërë sfilatë mode.

Në këtë video të publikuar nga “Na ishte dikur”, shihen gratë dhe fëmijët të cilët sfilojnë me rrobe te prodhuara në vend.