Nga Kozma Borova

Edward Lear (1812-1888) ishte nje piktor anglez i cili udhetoi ne vitet 1840-50 ne perandorine osmane duke bere me mijra skica te sakta te vendeve ku kaloi, duke perfshire edhe Shqiperine dhe duke na lene nje materjal te pacmuar se si kane qene keto vende ne ate kohe.

Për faqen Naishtedikur.info, Kozma Borova