Familja jonë e EHW është thellësisht e prekur nga pasojat e tërmeteve të njëpasnjëshme që goditën vëndin tonë!

Ngushëllime të ndjera familjeve të vi. ktimave, solidaritet me të mbijetuarit dhe respekt për gjithë forcat e shpëtimit.

Kompania EHW është një kompani familjare, që jeton me shqetësimet e hallet e çdo familjeje shqiptare.

Ndaj vendosëm të kontribuojmë me shumën 200 mijë euro në fondin zyrtar https://e-albania.al/dhuro/ për të bërë edhe ne pjesën tonë në rimëkëmbjen e kombit!

Me mirënjohje, aksionerët e kompanisë EHW, Luan Leka dhe Melika Leka.