Ekipi pefaqesues i volejbollit i Gjimnazit “QEMAL STAFA” 1966.Nga e majta ne te djathte:

Prof Esat Beliu,Adi Kruja,Harun Iljazi,Jorgji,
I ndjeri Perlat Voshtina,Gani Pepa dhe Ilir Mati.
Tifozet e perhershem Fejzi Bozgo dhe i ndjeri 
Edmond Karanxha.

Nga Harun Iljazi