Në kitarë teli… i këputur
ndali këngën më të bukur…
por s’e ndali,shiun në këtë qytet..
Ku je buza e paputhur
dashuria ime e humbur
në mes të rrugës.. unë po lagem vetë..

I harruar si një letër e djegur…
në këtë rrugë pa adresë kam mbetur
E urrej… shiun kur bie…
se njëherë ma fiku një zjarr..
një zjarr dashurie…

I urrej.. lotët e mi…
dhe pse ngjajnë me shiun
që më ndau nga ti..

Dashuria ish dikur
mbet kornizë pa pikturë
që askund nuk e shoh në mur…
I harruar.. si nje leter.. e djegur…
ne kete rruge.. pa adrese kam mbetur…

E urrej shiun kur bie..
se njehere ma fiku nje zjarr
nje zjarr dashurie…
i urrej.. lotet e mi…
sepse ngjajne me shiut.. (2x)

u urrej shiun kur bie..
se njëherë ma fiku një zjarr
një zjarr dashurie…
I urrej lotët e mi…
dhe pse ngjajnë me shiun
që më ndau nga ti..

Ti ndoshta ishe një rrufe
që erdhe shpejt…
dhe kur shkove, nuk e dita, as e di
por këngën edhe shpresën
i le të treten nëpër shi…
yyyyyyuuuu