Ish’ natë dimri, kishim urri
nën yje e prisnim vitin e ri
një grusht gështenjash dhe pakëz zjarr

malet me borë dhe shokët pranë
një shok “Gëzuar” tha dhe plumbat ajrin çanë
kjo ish’ muzika jonë, Liria shpirti i saj …