Ju sjellim nga Ema Qazmi nje kenge te shkelqyer sidomos tek teksti (lirika), qe edhe sot do ta kishte zili cdo krijues dhe qe do linte mbrapa nje numer kengesh te kohes pa permendur interpretimin e kesaj kengetare, me mjaft profesionalizem, zell e pasion per muziken.

Vini re ju lutem tekstin !!

“…….moj rini, rinia ime
moj e bukura rini.
Gjithmone yti do te mbetem
kenga ime je ti.


Rendin vitet plot me vrull, ata nuk kthehen pas.
Njeriu vec nje moshe, ate te zemres ka.
Brezat ikin dhe do vijne 
pas njeri tjetrit,
Rinia ime eshte kudo tek njerezit “


FANTASTIKE !!