ohohoho ooooooooooo…

ika dhe të lash unë syt më nuk ti pash
oh sa të kam dasht, oh sa të kam dashur tyyy…
edhe pema ku ne putheshim më parë
degët ishin tharë, degët ishim tharë për neee…

më dhe një shami ti si kujtim të parë,
me lotë e kam larë, me lotë e kam larë për tyyy…
nuk të kisha pranë unë si një vit më parë
buzët më ishin tharë, buzët më ishin tharë për tyyy…
buzët më ishin tharë ,buzët më ishin tharë ohohoho oooooooo…

dikur u takuam syt unë prap ti pash
shumë fjalë nuk ti thash, shumë fjalë nuk ti thash unë tyyy…
Lotët ishin tharë dhe gjumë nuk kish në syyy…
erdha të t’jap tyyy…, erdha të t’jap tyyy… këtë natë

Ëndërr e pafundë kjo nata jonë e parë
dita nuk po zbardhë, dita nuk po zbardhë për neee…
Une të kisha pranë si një vit më parë
buzët më ishin tharë, buzët më ishin tharë për tyyy…
buzët më ishin tharë ,buzët më ishin tharë ohohoho oooooooo…

ika dhe të lash unë syt më nuk ti pash
oh sa të kam dasht oh sa të kam dashur tyyy…
edhe pema ku ne putheshim më parë
degët ishin tharë, degët ishin tharë për neee…

më dhe një shami ti si kujtim të parë
me lotë e kam larë, me lotë e kam larë për tyyy…
nuk të kisha pranë unë si një vit më parë
buzët më ishin tharë, buzët më ishin tharë për tyyy…
buzët më ishin tharë ,buzët më ishin tharë ohohoho oooooooo…