ERMIRA BABALIU – KALI I BARDHE
Serenate korcare
Orkestroi :Alfred Kola

Kam kohë që dua të zë
nje kalë të bardhë
Të rend ditë e natë
bashkë me të nëpër savanë

(dy herë)
Rend kali, rend unë, fryn erë
dhe shkelet bari ooo
Pse ik, pse largon, pse s’afrohet
vetë ai kalë

Si punë e këtij kali të bardhë
është dashuria
Që s’pati më, shirë aspak për
lotët e mia

(dy herë)
Urimet i çoj unë asaj
prej perëndisë
Që kurrë tri, shtim mos pastë
prej dashurisë

Vendosa dhe unë një ditë
që të largohem
Tek zhurmat, tek njerëzit dhe vajzat
të mos afrohen

Përpiqem mundohem të zë
at’ kalë të bardhë
I vetëm t’jetoj bashkë me të
nëpër savanë