Fan. S. Noli mbetet një nga shqiptarët më të shquar, dhe zona e Kolonjës me të drejtë krenohet me birin e saj. Zona e nderon me bust, emërtimin e një rruge dhe vendosjen e emrit Qëndrës kulturore të fëmijëve kollosin shqiptar. Fotoja historike e pranisë së Nolit në Ersekë me automobil, duhet të jetë realizuar reth vitit 1923 kur edhe zhvilloi fushatën për deputet.

Burimi: KorcaReport.com