Femijet e saj
Femijet e saj

Fëmijët e saj është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1957 me metrazh të shkurtër. Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Hysen Hakani, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Tish Daija.

Përmbajtja e filmit

Vitet 50-të. Ngjarjet zhvillohen në një fshat të thellë malor ku një qen i tërbuar kafshon djalin e Fatimes. Doktori i fshatit e këshillon Fatimen të vrapojë në qytet për t’i bërë tetanozin por ajo e çon fëmijën te Remja një grua që shëron duke përdorur magjinë. Sëmundja e djalit të vogël përparoi dhe ai vdiq.

Aktorë

  • Marie Logoreci……Fatimja
  • Xhemal Berisha……Petriti
  • Naim Frashëri aktor……Mësusi
  • Loro Kovaçi……Beqiri
  • Bejtulla Kurtheshi……Hall Remja
  • Esma Agolli……Nuse fshatare
  • Pjetër Gjoka……Doktori
  • Vangjeli Pikuli……Infermjerja
  • Marika Kallamata……Fshatare