Fjalë pa fund” është film shqiptar i vitit 1986 me regji nga Spartak Pecani, skenari nga Natasha Lako, muzikën kompozoi Aleksander Lalo, kurse producent ishte Shqipëria e re.

Përmbajtja e filmit

Bardhyli dhe Madalena janë një çift i sapomartuar. Ata jetojnë të lumtur dhe në harmoni deri në momentin kur Bardhyli ndikohet nga fjalët e komshinjve të panjohur. Midis bashkëshortëve fillojnë zënkat dhe zemërimi.

Aktorët

 • Vladimir Muzha … Bardhyli
 • Luiza Xhuvani … Magdalena
 • Marko Bitraku … Apostoli
 • Xhuljeta Kulla … Aneda
 • Rajmonda Aleksi …
 • Drita Pelingu … nëna e Bardhylit
 • Marika Kallamata… nëna e Magdalenës
 • Ndrek Shkjezi … i apasionuari pas gjyqeve
 • Arqile Lipe … komshiu i Bardhylit
 • Engjellushe Xhixha
 • Antoneta Fishta

Video nga Aktoret Shqiptare