Viti 1990,

Skenari: Liko Nano

Regjia: Albert Xholi

Aktore: Bujar Asqeriu Eva Alikaj Kristaq Skrami Stavri Shkurti Reshat Arbana etj.

Dy shokë shkolle Fredi dhe Spiro takohen rastësisht. Fredi punon në një fshat të thellë

ndërsa Spiro ka karrierë të shkëlqyer në qytet. Spiro zyrtat i lartë ndjehet i

tërhequr nga bukuria e Anës gruas së Fredit. Papritur Ana ndeshet me një anë të panjohur të karkaterit të të shoqit.

Për hir të karrierës që i ofron Spiro ai nuk e kupton që miku i dikurshëm po i kërkon në këmbim diçka shumë të shenjtë për Anën.

Video nga Aktoret Shqiptare