Foto e princit Ferdinando Umberto i Savojës , në veshjen etnike të zonës Shqiptare-Arvanitase viti 1900.

Princi Ferdinando i Savoy, Duka i 3-të i Gjenovës (Ferdinando Umberto Filippo Adalberto; 21 prill 1884 – 24 qershor 1963) ishte Duka i tretë i Xhenovas dhe anëtar i Shtëpisë së Savojës. Ai ishte admiral në Marinës Italiane Mbretërore.

Portrait of prince Ferdinando Umberto of Savoy as a young boy, in ethnic costume of the Albanian-Arvanites area 1900.

Prince Ferdinando of Savoy, 3rd Duke of Genoa (Ferdinando Umberto Filippo Adalberto; 21 April 1884 – 24 June 1963) was the third Duke of Genoa and a member of the House of Savoy. He was an admiral in the Royal Italian Navy.

Marrë nga faqja Albanian Historical Society