Vace Zela Anita Take
Vace Zela Anita Take

Dy ikonat e këngës shqiptare kanë qenë bashkë në Moskë. Një foto e rrallë e Anita Takes dhe Vaçe Zelës në Moskë gjatë viteve 50-të është publikuar së fundi në rrjete dhe mban firmën e djalit të Anita Takes, Kujtim Prodani.

Nëpërmjet kësaj fotografie konfirmohet shoqëria e vjetër e dy këngëtarëve edhe pse nuk është bërë asnjëherë pubblike.

Ajo çfarë vihet re është fakti se Anita Take është e veshur me kostum popullor ndërsa Vaçe Zela vjen në këtë fotografi me një pamje kret të panjohur nga mosha e saj kur ishte mjaft e re. Të dyja janë një befasi për syrin…

Vace Zela Anita Take
Vace Zela Anita Take