Foto të rralla – Vaçe Zela dhe Agrim Krajka në 1988

Ansambli i Këngeve dhe Valleve të Shqipërisë në vitin 1988, para dhe gjatë një shfaqje në një qytet të Austrisë.

Shquhen qartë këngëtarja legjendare Vaçe Zela, mjeshtri Agrim Krajka, i ndjeri mjeshtri Rexhep Çeliku, partnerja e tij Lili Cingu si dhe valltarë, këngëtarë, instrumentistë e anëtarë të tjerë të delegacionit shqiptar.

Botohen për herë të parë. Armand PLAKA – © Të gjitha të drejtat të rezervuara

Marrë nga faqja në facebook e historianit Armand Plaka

Postimi origjinal