Vajzat dhe gratë shqiptare gjithmonë janë vlerësuar për bukurinë dhe veshjen e tyre të veçantë, shkruan KultPlus.

Këtë e dëshmon edhe një fotografi e shkrepur në vitin 1937, ku shihet një vajzë e cila ka pamjen e qëndrimin e një aristokrateje nga Shqipëria e mesme dhe që është e veshur me veshje të kësaj zone./ KultPlus.com

Fotografi e rrallë e një vajze aristokrate nga Shqipëria e mesme