Morra shoket shkuam ne park
Ishte mbremje, ishte qetesi.
Me kitaren ulur ne nje stol
Nisa nje kenge per shoket e mij.

Ah, ky zeri nuk dilte i lire
Dhe kitara nuk binte lehte.
Me thane shoket: C’fare ke ti n’ket nate
Ne k’te mbremje nuk kam gje te fshehte.

Ne Vietnam o shoke
Bom..barduan prap’ sonte
Shqetesimin tone
Me kitare t’a kendojme.

Merr kitaren shoket me thane
Heshtja parkut jo, nuk i shkon
Me kitaren ulur perseri
Misa nje kenge per shoket e mij…