Ne enderr neteve, te gjej lehte fare
papritur zgjohem, prane s’te kam
ne gishtat e mi, si shkume detare
tretet vegimi yt..dhe zbardh.

Humbet, perseri humbet dhe diten e jetojme
pa lajme, pa lajme, sejcili ne rruge te vet
nga malli per ty, syte e mi desherojne
te behet i vogel, nje cast ky qytet.

Ne nje stine krenarie, e beme ne me fjale
te shihemi rastesisht, e lame dikur
por une nuk munda, qe ne diten e pare
se qyyteti u rrit, me shume se kurre.

Ne nje stine krenarie, e beme ne me fjale
te shihemi rastesisht, e lame dikur
por une nuk munda, qe ne diten e pare
se qyteti u rrit, u rrit me shume se kurre.

Ne rruge te ndryshme, na fsheh qyteti
ashtu te bardhe, shkojne jave dhe muaj
te gjitha i kemi bere pa bere asgje
te gjitha i kemi thene, prape te vuaj.

Humbet, perseri humbet dhe diten e jetojme
pa lajme, pa lajme, sejcili ne rruge te vet
nga malli per ty, syte e mi desherojne
te behet i vogel, nje cast ky qytet.

Ne nje stine krenarie, e beme ne me fjale
te shihemi rastesisht, e lame dikur
por une nuk munda, qe ne diten e pare
se qyyteti u rrit, me shume se kurre.

Ne nje stine krenarie, e beme ne me fjale
te shihemi rastesisht, e lame dikur
por une nuk munda, qe ne diten e pare
se qyteti u rrit, u rrit me shume se kurre.