Historia tro, nditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqip. Si u zhduk identiteti i tyre? Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin?

Fshati quhet Besnik, por banorët nuk e flasin gjuhën shqipe. Çfarë ka ndodhur me ta?
Ku gjendet ky fshat? Cila është historia e tme, rrshme e banorëve të tij.

Dokumentar nga gazetari Marin Mema

InfoShqip.com