Aktori i njohur francez Gérard Depardieu po qëndron në Shqipëri, përkatësisht në Gjirokastër, i cili është duke marë pjesë në xhirimet e regjisorit kosovar Arben Kastrati, i cili është duke xhiruar filmin “Unë dhe Millosheviqi”, shkruan KultPlus.

Gérard Depardieu, sot i është dhuruar celësi i hyrjes në Shqipëri, dhe për këtë simbol ka njoftuar ish ministrja e Ministrisë së Kulturës, Mirela Kumbaro.

”Çelesin për të hyrë në Shqipëri, Gérard Depardieu e merr në #Gjirokastër, ku tjetër! 

Në librin e Bashkisë Gjirokastër, ai i lë këtë shënim:
“Faleminderit Gjirokastrës!
dhe Kryetarit të bashkisë Flamurit, si dhe grave gjirokastrite!

Shihemi së shpejti
G. Depardieu”
Flamur Golemi”, ka shkruar Kumbaro.

Filmi i Kastratit është bashkëprodhim i regjisorit me Francën dhe përbëhet nga një kast i shkëlqyer aktorësh, si: Gerard Depardieu, Alessandra Martines, Pamela Boëen, Nathalie Boyer, Xhevdet Doda, Afrim Kasapolli etj./KultPlus.com