Ku është zbuluar thesari më i famshëm shqiptar, e që sot ndodhet në SHBA? Si u gjet dhe u trafikua në SHBA?

Cila është krahina e harruar mes varfërisë e izolimit, që mbart këtë histori të jashtëzakonshme të mbuluar nga ari?

Mos e humbisni këtë histori të jashtëzakonshme. Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema./ KultPlus.com