Një herë na u “lajthit” një gomar:
-Që sot e tutje tha s’do ha më bar.

Pse ç’kanë ujku, qeni…më shumë,
Si ata mish e kocka do ha dhe unë!

Përpara na i doli një goxha kockë,
Donte ta hante, po s’e përtypte dot.

I tha qeni: – Ç’bën kështu o gomar,
Dhëmbët e tua janë vetëm për bar!