“Gruja e Bukur” 1970. Alessio Orano në rrolin e Vito Juvarës dhe Ornella Mutti në rolin Francesca Chimarossa.

La moglie più bella (italisht: Gruaja më e bukur) është një film italian i vitit 1970 me regji nga Damiano Damiani, bazuar në historinë e vërtetë të Franca Viola në vitin 1965

Bazuar në historinë e vërtetë të Franca Viola dhe Filippo Melodia

Ky ishte filmi debutues për 14-vjeçaren e atëhershme Ornella Muti.

Përgatiti stafi i Naishtedikur.info