Nga Vepror Hasani

HOTELI I VETEM SHQIPTAR NE AMERIKE 1916
(Bëhet fjalë për vëllezerine Veli Karameta dhe Veli Abedin Korça)

Veli Karametës dhe Veli Korçës u faleminderit për mirëpritjen dhe simpathinë e madhe që treguan ndër ne sot kur ikëm për në Shqipëri, ua shprehim në Shqipërinë e lirë!

Sabri Korça
Mersin Korça
Ali Sulo
(Gazeta Perparimi 1916, nr.4, f.16)

Z. Ismail Sulo Lapit, Zenel Goskovës, Shahin Bilishtit dhe George Dishnicës u faleminderit për vizitën që na bënë
Veli Karameta & Veli A. Korça
18 gusht 1916
(Gazeta Perparimi 1916, nr.4, f.16)

Zotërinjve të Vëllazërisë Karameta dhe Veli Abidin Korçës u faleminderit për mirëpritjen dhe mirëpërcjelljen që na bënë sot kur ikëm për në atdhe dhe lusim Perëndinë të piqemi shëndoshë në Shqipëri

Muslim Sadedin
Sefik Demir
Muharem Hysen
15 gusht 1916
(Gazeta Perparimi 1916, nr.4, f.16)

Zotërinjve Muslim Sadedin, Izet Demir, Sali Demir, Emir Hasan, Shaqir Mehmet, Mustafa Sherif, Bektash Beqir, Seit Ahmet, Etem Beqir, Hajdar Shahin, Muharem Hysen, Isa Jonuz, Tefik Mustafa, Tefik Islam, Sali Demir, Veli Hysen, Demir Mustafa, Baftiar Demir, Osman Banush, Sadik Mehmet, Shefki Jashar, Sulejman Maksut, Atil Qipani, Koli Prifti, Nini Prifti, Vangjel George, Vasil Ilia, Ilo George, Iliaz Miti, Petro Jovan, Naum Prenati, Vangjel Vanbono, Miltiath Nikola. Spiro Naum, Vasil Miti, Chali Nini, Petraq Aleksi, Dini Theodhor dhe Pandeli Vangjel që patnë fatin ti përcjellim për në atdhe me vaporin Vasilefs Kostandinos i urojmë nga thelbi i zemrës udhën e mbarë dhe të venë shëndoshë në Shqipëri
Veli Karameta dhe Veli A. Korça
(Gazeta Perparimi 1916, nr.4, f.16)

Gjithë miqve të mij që ndodhen Shtetet e Bashkuara, si dhe Veli Nikolicës në NEW York, ju lë shëndetnë dhe lus Perëndinë të hasemi shëndoshë në Shqipëri
(Gazeta Perparimi 1917, nr 4)

Nga Vepror Hasani /Naishtedikur.info