Faqja Na Ishte Dikur, sjell një buqetë humoristike nga estrada e durrësit në vite, video dhe skece të paharrueshme nga gjigandët e humorit durrsak./Naishtedikur.info

Dilema Makina apo Maqina, 1982

Sheqer , sheqer, 1986

“Spiunet” Fadil Hasa e Muharrem Hoxha Humor estrada e Durresit

Estrada e Durresit – Darja

Fadil Hasa Muharrem Hoxha – DOGANA 

Estrada e Durresit – Lavatricja, Aishe Stari, Muharrem Hoxha, Roland Koco

Materiali u pregatit nga E. Troplini për faqen Naishtedikur.info, faqja Na Ishte Dikur ju uron nga mot Gëzuar Vitin e ri 2020