Athanas Banushi, njohur si Tano Banushi (Shkodër, 4 Shkurt1927 – 7 gusht1993) ka qenë aktori më në zë i humorit shqiptar, ku spikati në gjininë e estradës. Për meritat e tij në këtë lëmë është dekoruar me titullin Artist i Popullit. /Naishtedikur.info

Humor Shkodran – Fotografia

Tano Banushi, Skender Sallaku, Frederik Ndoci, Drande Xhaj.

TANO BANUSHI NE SPITAL (HUMOR) – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

TANO BANUSHI DHE MARIE QYRSAQI – FRAGMENT NGA KOMEDIA “KESHILLI I NDRIKULLAVE”

YJE TE SKENES – TANO BANUSHI

 Zyliha Miloti & Tano Banushi

FOTOGALERI

Tano Banushi

Përgatiti për naishtedikur.info E. Troplini