Nëse je legen
Ke respektin tem
Se denbabaden
Unë kam qenë legen!

Kur jam Deputet
A qeveritar
VotënTi ma jep?!
Vec se jam zagar!…

Kur kam interes
Ndrroj edhe Partinë
Kombin unë e dhjes
Dhjes dhe Shqipërinë!

Tre vetura kam
Vilën në bregdet
Kam vilë dhe në mal
Sepse kam pushtet!..

Kam edhe dashnore
Që e mbush me pare
Apo e harrove?
E kam sekretare!

Për baba ryshfetin
Nënë nuk kam kupton?!
E ushtroj Pushtetin
Vec me korrupsion!

Ti milet fatlum
Votën kur e hedh,
S’e kupton dudum
Se për TY nuk pjerdh….

Hic mos u anko
Se unë kam Mandatin
Ti mos më kërko
Që ta ndryshoj Fatin.

Se kur punët u ndanë
Ti pate një Fat!
Unë ha bakllavanë
Ti ha…mut të that