Ishte nje here nje burre i vetmuar pa femije edhe pa grua(pa familje). Edhe ky kishte nje zakon te keq, gjate gjithe kohes ky ishte i dehur. Nuk eshte se e blinte alkoolin, por vente ne cdo dasem edhe vaki vetem qe te pinte cike rraki.

Nje dite pasi doli nga nje vaki me shishen e rakis ne dore edhe githe qejf, i kalon nje njeri me motor mu perpara kembeve me 100 kilometra ne hore. i dehuri e shikon ate edhe thote me vete ec ti ec se ty do te pi neser une.

Nastradini midis githe vendeve te tjera vendos te visitoi nje ere edhe Qafen e Thanes. Atije takon nje fshtar dhe i thote, ore e di ti se cfare jam ne gjendje te bej une,i thote Nastradini. ore i thote fshatari!!! une me nje veze kam ushqyer 200 veta edhe me mbeti gjysma e vezes.

E di ti se cfare kam berre une ja kthen fshatari, he ore i thote Nastradini?! me nje kokerr laker kam ushqyer githe Shqiperine edhe me mbeti gjysma. E pa Nastradin qe nuk po ja fuste dote fshatarit dhe tha: ysh gomar se ketu i thone Qafe e Thanes pic*e e nanes