Nuk eshte loder dashuria
nuk eshte si fllad qe ledhaton
dhe iken shkon

Jo nuk eshte vetem enderime
dhe vjen prane ajo
me mijra zemra ajo i pushton
papritmas dhe jeta ndryshon

Iku feminia dhe erdhe nga larg
erdhi dashuria per ty dic me tha
dhe per cudi tani se di
u bere krejt tjeter njeri

Erdhi dashuria me te erdhe ti
erdhi dashuria dhe s’jam me femije
Ndoshta nje fjale nje vershellim a sinjal
nje nate e bukur pa gjume
nje rahje zemre me shume
tani u rite me thote

Nuk qenka loder dashuria jo
vjen pa pritur dhe troket
dhe kenge zgjon
ja ku te erdha te thote

dhe jeta duket me e plote
Vajza o moj vajza
dhe ju djem capkene
gonxhet qe cel mosha
mos i prishni jo

Vajza qe lulezoni jeten zbukuroni
jeto dashuria jeto