Nga Moisi Dalipaj/ Ju sjellim sot një ish futbollist të Flamurtarit, nje mik të pazëvendësueshëm për të cilin më njomen syte sa herë e kujtoj, të paharrruarin Alfred Ziaj. E di që duhet dhe disa ditë të mbushen 6 vjet që është ndarë nga jeta, por duke qenë se atë ditë nuk hedh dot asnjë rresht për Fredin e dashur bëra këtë zgjidhje. Ju faleminderit të gjitheve.

Lindur: Në Vlorë më 08.02. 1961
Ndarë nga jeta: më 09.02 . 2013

Karriera ne Sport: 1979 -1991 Futbollist i Flamurtarit, 2002- 2010 President i Shoqates të Minifutbollit. 2010 -2013 Antar i Komitetit Ekzektutiv të F.SH.F–ës.

Trofe të fituara: Kupën e Shqiperisë 1985 dhe 1988, Titullin Kombëtar më 1991 me Flamurtarin

Vlerësime: ”Mjeshtër i Madh” Presidenti Republikës korrik 2017 ,”Kampion Nder i Vlorës” Mars 2013, “Nderi Qarkut Vlorës” prill 2013, “Mjeshtër Sporti” janar 1988. “Nder i Sportit Shqiptar “ shtator 2010. “Legjenda e Futbollit Shqiptar” dhjetor 2012. /VloraLajme.net