Aktori i dashur për publikun Luan Qerimi la pas një karrierë të pasur me mbi 70 role në teatër dhe shumë të tjerë në celuloid. Rrugëtimi i tij skenik nisi në Teatrin e Ushtrisë dhe më pas, për mëse 35 vjet, ai dha kontributin e tij artistik në Teatrin Kombëtar. I paharruar kujtimi i tij! Në këto foto ju mund të shihni disa nga interpretimet e tij në teatër.