Jemi ulur ne pran’dritares
Ciltersi shohin syt e mi
Treni ecen neper peisazhe
Gezim ne zemra gezim ne sy

Un’emrin tend e mesoj nga ti
Un’qytetin le shkoj ne veri
Lind bisede e ngrohte
Lind nje miqesi

Ne bisede hyjn’ njerez ngjarje
Nje film i bukur a nje kujtim
Ne dritare ndryshojn’ peisazhet
Dhe ndrit plot ngjyra atdheu im

Un’nis nje fjal’ me kujdes te ndjek
Ti flet per nje mall me beson nje brenge
era engrohte e stines
fryn leht’ e lehte

Sa e bukur rruga jone
Treni mbushur plot me njerez
Gjejme ketu kaq ngrohtesi
Kaq ngrohtesi te dy

Dhe na duket ka shume kohe
jemi njohur ne dy
Gjej tek ti nje shok nje mik
Kaq ciltersi tek ty