“Plas”, kënduar nga Flori Mumajesi ishte kënga më e votuar në këtë festival. Mumajesi u vlerësua shumë për vokalin e tij përmes të cilit i dha jetë kësaj kënge.

A të mungon ty fryma ime
Siç po mungon mu fryma jote
Vetën time e përsëris
A të mungon fytyra ime
Siç me mungon mua fytyra jote
Dhe vetën time përsëris

S’ kena me u pa mo bashkë
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kena me u pa mo

S’ kena me u pa mo bashkë
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kemi me u pa mo

E përsërita prapë vetën time
Dikë si ty, unë do kërkoja
Dhe pse e di nuk ka si ti
Dhe bëja kot sikur harroja
Këputur gjunjët, ecja, vazhdoja
Vetën time e përsëris

S’ kena me u pa mo bashkë
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kena me u pa mo

S’ kena me u pa mo bashkë
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kemi me u pa mo

E ke mirënjohjen time përjetësisht
Mësova unë të ndjej, njësoj si ti
Kam jetuar, kokë e këmbë dashuruar
Akull shpirti im sot
Se nuk të kam dot

S’ kena me u pa mo bashkë
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kena me u pa mo

S’ kena me u pa mo bashkë
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kemi me u pa mo./ KultPlus.com