Këto janë pamje të rralla të filmuara në shtëpinë e heroit të Kosovës Adem Jasharit.

Pamjet i përkasin tetorit të vitit 1995, kur në Kosovë mbizotëronte paqja e brishtë. Përveç burrave duke kërcyer, shfaqen edhe anëtarët e tjerë të familjes. Gratë dhe fëmijët shihen tek qëndrojnë në shtëpi.

Burimi: Mapo.al