Ishte njehere nje shqipetar dhe nje kinez qe ishin bere shoke ..
Ky kinezi e fton kete shqipetarin per vizite ne kine …
Shkon shqipetari ne kine shikonte nje bote tjeter pa gjithe diten bukurite te ndryshme neper kine ne darke shkojne ne shtepi…

Hane buke dhe shqipetari kerkon te shkojne ne banje .I tregon kinezi banjen shkon shqipetari ..
Mbasi mbaron pune ben te ike dhe harron te shkarkoje ujin e banjes vete te hape deren dhe si hapet ..
Theret kinezin qe nga porta o shoku im pse sme hapet dera ??????
Po a e shkarkove ujin te lahet banja epyet kinezi ?????

Jo i pergjigjet shqipetari epo shkarkoje ujin qe te te hapet dera thote kinezi .
Del nga banja i cuditur dhe e pyet kinezin se cfare sistem i bukur qenka ky e dua edhe une ta vendos ne Shqiperi thote shqipetari..

Kthehen ne Shqiperi dhe i futet punes kinezi ti beje banjen me sitemin qe i kerkoji miku e tij shqipetar ..
Mbasi mbaroj pune nga ora 4 mbasdite mbasi hengren edhe buke thote kinezi po shkoj ne banje te bej pak nevojen dhe te provoj dhe se cbeme me sistemin qe vume ….

Mbasi mbaron pune me nevojen personale shtyp butonin te shkarkoje ujin ,uje hic shkon tek dera ta hape s,hapet..
Theret shqipetarin dhe i thote qe nuk me hapet dera se ska uje si i behet e po skemi ci bejme do presesh te vije uji …
E kur vjen uji pyet kinezi ????

Ne mengjes ne oren 6 pergjigjet shqipetari…