Faqja Na Ishte Dikur, sjell një buqetë humoristike nga estrada e tiranës në vite, video dhe skece të paharrueshme nga gjigandët e humorit tiranas./Naishtedikur.info

Estrada e Tiranes – Fshesaxhite, Met Bega Marjana Kondi

Estrada e Tiranes – Ndeshja

estrada e tiranes – ushtar bilushi

Golat – Humor Tironas – Estrada e Tirones

Burri (humor nga estrada e tiranes)

Estrada e Tiranes – Pronat

Humor Tironas – Estrada e Tirones – SHOKU ZEQO

Estrada e Tiranes – pusetat

Materiali u pregatit nga E. Troplini për faqen Naishtedikur.info, faqja Na Ishte Dikur ju uron nga mot Gëzuar Vitin e ri 2020