Faqja Na Ishte Dikur, sjell një buqetë humoristike nga estrada e vlorës në vite, video dhe skece të paharrueshme nga gjigandët e humorit vlonjat./Naishtedikur.info

Estrada e Vlores – Korrupsioni ne Ndermarrje

Humor Parodistet e Vlores ne Farmaci per Ilace 1997

Parodistet e Vlores – Doktori (1992)

qypi me mjalte-parodistet e vlores

Parodistet e Vlores – Rackapuri 1994

Materiali u pregatit nga E. Troplini për faqen Naishtedikur.info, faqja Na Ishte Dikur ju uron nga mot Gëzuar Vitin e ri 2020