“ZAMBAKET E BARDHE”, P: RTSH – Tirane, 1983. S: Vangjush Ziko: R: Ilir Bega: O: Muharrem Kondo, Gasper Shllaku: Pi: Zaim Elezi: M: Ferdinand Deda – AM – : Z: Kristaq Kristo: Mo: Pandora Bega: G: Eleni Toroveci: AR: Sefer Pema: AO: Fatmir Cepani: N: Nikolin Gjoni, Shkelqim Shahaj: Red: Vangjel Leka: Mag: Fatmir Leli: D: Jorgji Lole: Di: Ferdinand Deda – AM –

Zambakët e Bardhë është film shqiptar i vitit 1983 me regji nga Ilir Bega dhe skenar nga Vangjush Ziko. Filmi për herë të parë u transmetua më 8 tetor të vitit 1983(Shqipëri – TVSH) .