Futbollistët e Kombëtares Shqiptare kanë dalë në ndihmë të qytetarëve të prekur nga tërmeti.

Kuqezinjtë kanë marrë nismë për të mbledhur mjete financiare.

Ata kanë hapur një llogari ku do të grumbullohen paratë dhe më pas do të destinohen për të dëmtuarit. /IndeksOnline/