Sot eshte e djele
ne ballkon nje zog me qendroj
Solli nje ftese me gjete te njome
blerimi na fton
ne diten ne natyre ta kalojme

Ne kaltersi
djelli u ngrit lart e ndricoi
Ti eja shpejt me e bukur je
e veshur me drite
mes njerzve te qeshur te vrapojme

E djela jone
ti vezullime e drite
nga ditet e tjera merr

E djela jone
ti nje refren gazmor i zgjove
prape rruges tone

Nje nuse vjen
e miresi na solli ajo tani
Dhe na reshton
mes zerave te femijeve tane
me gjalleri

Vjen nje urim
me i bukur dale nga
forca e zemres tone

Me dashuri
urojme per ditelindjen
dhe jeten ne lumturi