Dritëroi me gazetarin Niko Nikolla
Dritëroi me gazetarin Niko Nikolla

Niko Nikolla ka qenë kryeredaktori më jetëgjatë i revistës së humorit dhe satirës “Hosteni”.

Ka filluar punën e redaktorit në vitin 1971. Në radhë të parë duke u mbështetur tek bashkëpunëtorët më të zgjedhur, me në krye mikun e tij të ngushtë Dritëro Agollin, pastaj me radhë Shefqet Musaranë, Qamil Buxhelin, Sabri Godon, Ymer Minxhozin, Nonda Bulkën, Spiro Çomorën, Koço Devolen, Gaqo Veshin, Naum Priftin, Skënder Haskon, Gjik Kurtiqin, Filip Çakulin.

Humori i Nikos ishte shpeshherë spontan.

Ai vdiq ne dhjetor 2005