Ai është sot një ndër moderatorët më të njohur dhe në rolin e “Gagaçit” e njohin të gjithë.
Por, Salsano ka qenë gjithashtu edhe konkurrent në spektaklin “Ethet e së premtes mbrëma”, në drejtim të Adi Krastës.

Ka qenë nëntori i vitit 2002 kur nisi edicioni i parë i spektaklit dhe në të ka marrë pjesë gjithashtu edhe Salsano./Tna.al

Ai i ka shkrirë të gjithë së qeshuri me rolin e tij dhe nëse nuk e mbani mend: