Levizja e studenteve dha kontributin me te madh per ndryshime ne Shqiperi por kush e krijoi levizjen e 1990 ne Albania. Ramizi qe dergoi Sali Berishen te qetesonte studentet dhe te behej i pari i tyre dhe keshtu u be bile i pare i PD qe u krijua dhe keshtu historia mbaroi me ardhjen ne pushtet te nje njeriu te Ramiz Alise dhe Xhelil Gjonit dy figurave me te rendesishme ne pushtet ne ate kohe.

Nga ana tjeter Sigurimi futi plot intelektuale dhe spiune tek levizja e studenteve dhe keshtu u be nje ndryshim pa gjak por vecse me rremuja dhe demostrata deri sa u bene zgjedhjet dhe fitoi PD ku drejtonin njerezit e regjimit. PPSH u be PS po ashtu si dhe tek partite e tjera u mbushen me njerezit e regjimit qe mbeti me anen e ketyre sherbetorve dhe spiuneve qe akoma jane ne pune…/Worldreborth