Filmi komedi i regjisorit Reinhold Schünzel, ka shënuar 80 vjetori ne lansimit që nga hera e parë që është shikuar në Los Angelos, shkruan KultPlus.

Ky është një nga filmat më të hershëm që romantizon lidhjet brenda punës dhe vendosë një referencë për të gijthë filmat që do të realizohen në vitet e ardhshme.

Historia e dashurisë mes sekretaares dhe shefit të saj kthehet në komedi duke synuar të arrihet deri te një moralitet amerikan mes dy luftërave botërore.

Në këtë film rolin kryesor e mban aktorja amrikan Ruth Hussey, e cila ishte nominuar nga Akademia për çmimin Oscar në filmin “The Philadelphia Story”.

/KultPlus.com