Faqja Na Ishte Dikur ndjek me mjaft interes situatën e sotshme në vendin tonë, pas tërmetit në orët e para të mëngjesit.

Me qindra qytetarë, infermierë, zjarrfikës, forca të ush,trisë etj janë mobilizuar në operacionin e shpëtimit të jetëve sot.

Shpresojmë dhe urojmë që të shpëtohen sa më shumë jetë të jetë e mundur, dhe gjithashtu u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve që tu shkojnë në ndihmë familjeve të prekura, tu shkojnë në ndihmë forcave të shumta që po punojnë për nxjerrjne e njerëzve nga rrënojat.

Detyrë njerëzore për cilindo nga ne, për çdo shqiptar, sot duhet të jemi një në këto momente të vështira.

Naishtedikur.info