sa gezim ne shtepi
kam nje vogelush
si nje kenge zeri tij
dhomen plot e mbushe

bene nje hap dhe nje ze
dhe bie hop
diq kerkon te me thot
por se thot dot

o hopa vogelush
na doren mbaju fort
hidhe hapin tende
o hidhe te shtrjtin o

neser kure te rritesh
ti do hecesh vete
e sa rruge e shtigjet o
te qashe ne jete …..